• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ганна Герман голосуватиме за всі законопроекти про люстрацію

    Опубликовано: 2014-08-14 11:11:26

    Народний депутат  України Ганна Герман заявила, що підтримає будь-який законопроект про люстрацію, який буде поставлений на голосування сьогодні у Верховній Раді України.

    Звичайно, за словами Ганни Герман, вона вважає, що законопроект, внесений Партією регіонів, набагато більш глибокий і охоплює процесом люстрації всі прошарки українського суспільства і тих чиновників, які були при владі, а також і тих чиновників, які при владі є. «Саме тому цей законопроект був підтриманий більшістю депутатів Верховної Ради на минулому засіданні,» - підкреслила Ганна Герман.

    Однак якщо цей законопроект від Партії регіонів не набере більшості голосів,  Ганна Герман сказала,  що вона проголосує і за законопроект ВО «Свобода», тому що люстрація потрібна в суспільстві: «Треба, однак, щоб це був справедливий процес, а не механізм для розправи з неугодними і інакомислячими в руках купки чиновників».

    Таким чином, Ганна Герман буде підтримувати своїм голосуванням будь-який законопроект про люстрацію, який буде сьогодні поставлений на голосування.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.