• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна повинна приєднатися до всіх санкцій ЄС щодо Росії - експерт

    Опубликовано: 2014-08-11 13:15:08

    Політичний експерт, директор Центру суспільно-інформаційних технологій «Форум» Валерій Димов вважає, що Україна повинна діяти симетрично у відповідь на санкції Росії та приєднатися до всіх санкцій Європейського Союзу щодо РФ.

    За словами Валерія Димова, у внесеному урядом законопроекті щодо санкцій говориться про те, що підставами для введення санкцій є, серед іншого, рішення та регламенти Ради ЄС.

    «Тобто фактично на підставі цього Україна мусить, як мінімум, приєднатися до всіх санкцій ЄС щодо Росії – щодо фізичних, юридичних осіб та галузей економіки», - підкреслив експерт.

    Він також наголосив, що санкції України щодо Росії повинні бути симетричними. «Тобто якщо Росія забороняє для українських авіакомпаній використання свого авіапростору, то Україна повинна заборонити літати російським літакам. Якщо Росія припиняє імпорт українських товарів, то наша держава повинна відмовитися від російської продукції – не вводити якесь маркування, а повністю заборонити імпорт», - сказав Валерій Димов.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.