• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вихованці ДЮСШ «Локомотив» Львівської залізниці стали призерами чемпіонату України з велотреку

    Опубликовано: 2014-08-06 13:55:09

    Дівчата та хлопці, котрі займаються у дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву «Локомотив» з велоспорту ДТГО «Львівська залізниця», взяли участь в Кубку України з олімпійських та Чемпіонаті України з неолімпійських видів з велосипедних гонок на треку, які пройшли у Львові та велотреку СКА.

    Вихованець «Локомотива» Роман Гладиш здобув дві золотих нагороди: у класичному омніумі, куди входить очкова перемога у шести дисциплінах та командній гонці на 4 кілометри, а також виборов срібло в гіті на 1000 метрів з місця.

    Декілька відзнак здобув ще один «локомотивник» - Маркіян Параняк. Він виборов срібні медалі у гонці з вибуттям та командному спринті, а також бронзу – у гонці «скретч» та груповій гонці. Ще один спортсмен ДЮСШ «Локомотив» Василь Дітковський посів четверте місце одразу в декількох видах програми змагань, а також разом зі своїм колегою із ДЮСШ «Іскра» виборов бронзову медаль у парній гонці «Медісон».

    Команда дівчат у складі Богдани Солтис, Софії Горбацьо та Юлії Скрипкіної здобула бронзу у командній гонці на 3 кілометри.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.