• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • За фактом зловживання на Київському бронетанковому заводі прокуратурою Центрального регіону розслідуються 7 проваджень – загальна сума збитків 31 млн грн

    Опубликовано: 2014-08-04 12:31:07

    Прокуратурою Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері під час перевірки державного підприємства «Київський бронетанковий завод» встановлено, що службові особи у червні 2014 року перерахували товариству з обмеженою відповідальністю «Інжиніринговий центр Ай.Бі.Тек» кошти в розмірі 929 тис грн за проектні роботи з розроблення документації системи периметральної охорони та відеоспостереження, без надання передбачених умовами вказаного договору документів для початку їх виконання.

    Відомості про вказане кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).

    Наразі проводиться досудове розслідування.

    Таким чином, на сьогодні за фактами вчинення злочинів службовими особами державного підприємства «Київський бронетанковий завод» розслідуються 7 кримінальних проваджень. Загальна сума збитків склала більше 31 млн грн.

    Прес-служба прокуратури Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.