• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Львовщине создана инициативная группа «Пліч-о-пліч заради майбутнього»

    Опубликовано: 2014-07-29 08:12:38

    В теперішній ситуації в країні патріотичне населення країни вважає, що немає жодної політичної сили, яка б могла його організувати і здійснити, змусити  владу навести порядок в країні і згуртувати український народ для побудови цивілізованої сильної європейської України.

    Як показали соціологічні опитування 68 відсотків населення Львівщини вважає необхідним створення широкого громадського руху, який мав би виконати це завдання. Із запропонованих в опитуванні12-ти варіантів  назв найбільшу підтримку населення  отримала назва «Пліч-о-пліч заради майбутнього»

    Відтак, для виконання цього актуального завдання на Львівщині  формується ініціативна група «Пліч-о-пліч заради майбутнього». Основними принципами громадянської ініціативи для створення цього об’єднання  є ефективний захист і максимальна  ізоляція від Росії, знищення державної системи брехні і злодійства та створення системи влади під повним контролем народу. А також  європейська ідентифікація українського народу у створенні Балто-Чорноморської співдружності з тими європейськими країнами, які підтримують Україну у війні проти Росії.

    За результатами опитування  саме ці принципи можуть об’єднати на цей час патріотів України і згуртувати їх для спільної дії заради майбутнього нашої країни.

    Також опитування показало, що хоча сьогодні є багато політичних сил, які вважають себе патріотичними, але практично всі вони діють в інтересах і за гроші різних фінансово-політичних груп, для яких інтереси країни важать лише настільки наскільки  вони можуть скористатися з них.

    Основними напрямками діяльності громадського об’єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього» вважає поточну  оцінку ситуації  в країні на основі принципів об’єднання й донесення цієї оцінки до громадськості. Крім того це постановка  чергових завдань для досягнення цілей об’єднання і захисту інтересів населення. Також  формування заходів для виконання цих завдань та організацію людей для ефективних дій, які необхідні в даній ситуації.
    Відповідно до першого завдання, від завтра  ініціативна група  розпочинає поточну оцінку ситуації в країні згідно принципів об’єднання та оприлюднення її в ЗМІ.

    Ініціативна група наголошує, що усі, хто поділяє   завдання  і принципи  об’єднання  матиме змогу долучитися  до нього.

    Ініціативна група громадського об’єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.