• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Львовской железной дороге проверяют санитарно-техническое состояние пригородных поездов

    Опубликовано: 2014-07-29 08:10:38

    На Львівській залізниці підвели проміжні підсумки місячника з покращення санітарно-технічного стану потягів приміського сполучення. Стартувала акція з 1 липня і триватиме до кінця місяця.

    Потяги перевірять без попередження і часом  по декілька разів за маршрут, аби пересвідчитись в усуненні недоліків. Відтак, станом на 23 липня залізничники здійснили 59 перевірок дизель-поїздів, яких на Львівській магістралі курсує загалом 39. Під час перевірки виявили 182 недоліки, які відразу ж усунули.

     Також працівники магістралі провели 52 перевірки електропотягів (загалом на залізниці їх є 41). У електричках зафіксували 220 зауважень до санітарно-технічного стану вагонів, 205 уже усунули, над рештою працюють.

    Як повідомляють у службі приміських пасажирських перевезень, у ході таких перевірок залізничники виявляють та невідкладно усувають зовнішні та внутрішні забруднення вагонів, а також пошкоджені замки у дверях тамбурів та вагонів, погано закріплені чи поламані дверні ручки, несправні туалети тощо. Такі заходи, переконані працівники Львівської залізниці, підвищать якість приміських перевезень та зроблять подорож приємнішою та комфортнішою для пасажирів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.