• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент Федерации плавания Украины Дмитрий Качуровский назначен руководителем рабочей группы по вопросам реформирования спортивной отрасли

    Опубликовано: 2014-07-25 12:10:33

    Президента Федерації плавання України Дмитра Качуровського призначено керівником робочої групи з питань реформування спортивної галузі. Наказ про створення робочої групи з питань реформування галузі фізичної культури і спорту України та призначення її керівника за поданням президента НОК Сергія Бубки підписав міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов.

    «Ми розпочали роботу ще чотири місяці тому. І весь цей час робоча група  активно працювала на платформі Національного олімпійського комітету (НОК) разом із президентами спортивних федерацій. Ми визначили основні напрямки реформування, розробили концепцію реформування сфери фізичної культури і спорту, - сказав Дмитро Качуровський. - Після підписання цього наказу наша робоча група вийшла на новий етап підготовки проекту реформ спортивної галузі».

    Він повідомив, що перед робочою групою стоїть завдання до 15 жовтня 2014 року підготувати законопроект із розвитку спортивної галузі, план законодавчих та нормативних змін. Крім того, буде проведено аудит законодавчих та нормативних актів у сфері спорту.

    «Група організована як проект, чітко встановлені строки та очікувані результати», - сказав Д. Качуровський. – Ми об’єднали зусилля, досвід та можливості міністерства спорту, НОК, національних спортивних федерацій».

    За словами Д.Качуровського, у жовтні планується провести Спортивний конгрес України, на який буде винесено концепцію реформування спортивної галузі, проекти законодавчих та нормативних документів.

    «Ми очікуємо, що за підтримки Адміністрації Президента, Кабінету міністрів та Верховної Ради  вже до кінця нинішнього року зможемо закласти фундаментальні основи для успішного розвитку спортивної галузі і спорт  займе гідне місце при розбудові європейської успішної України», - сказав Д. Качуровський.  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.