• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Канівець: Європа не хоче переходити в пряму конфронтацію з Путіним

    Опубликовано: 2014-07-10 22:12:15

    Європа хоче, щоб конфлікт, який сьогодні є на Сході України, вирішувався виключно у форматі Порошенко-Путін.

    Про це в ефірі парламентського телеканалу «РАДА» заявив народний депутат України Олег Канівець.

    «Консервативна Європа, в першу чергу це стосується Німеччини, Франції й Італії, є заручником у тій ситуації, яка зараз склалася у взаємостосунках між Україною й Росією. Все це ми бачимо і у питаннях газових контрактів, і у питаннях військової агресії з боку Росії, і у питаннях застосування санкцій з боку Європейського Союзу до Російської Федерації. Ми бачимо, що Європа не хоче переходити в пряму конфронтацію з Путіним», – переконаний Канівець.

    «І замість того, щоб натиснути на Путіна, Європа продовжує мовчати й закривати очі. Сьогодні від Європи ми бачимо більше декларацій й заяв, ніж реальних дій. А тиснути потрібно не тільки секторальними санкціями, а й на дипломатичному рівні. Й такі заяви посла Франції в Росії щодо відновлення присутності Російської Федерації у G8, допускатися не можуть. На такі речі наше дипломатичне відомство має реагувати», – наголошує парламентар.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.