• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинская команда юниоров отправилась в Нидерланды на чемпионат Европы по плаванию

    Опубликовано: 2014-07-08 19:09:27

    Збірна команда України з плавання вилетіла сьогодні до Нідерландів на чемпіонат Європи з плавання серед юніорів, повідомляє Федерація плавання України (ФПУ).

    На цих європейських змаганнях Україну представлятиме команда з 13 плавців 14-18 років. В Нідерландах виступатимуть спортсмени, які ще в квітні на чемпіонаті України виконали усі необхідні нормативи для потрапляння до збірної команди України від Федерації плавання України.

    «Відбірковий норматив, за яким формували нашу юніорську команду, був доволі високим. Тож у Нідерландах виступатимуть найсильніші вітчизняні плавці у своїй віковій категорії, - сказав голова тренерської ради Федерації плавання України та головний тренер збірної команди України з плавання Андрій Сердінов. – Тому на чемпіонаті Європи серед юніорів ми розраховуємо на швидкі секунди та хороші результати».

    За словами А.Сердінова, до складу цьогорічної юніорської команди потрапили як досвідчені плавці, так і новачки, які вперше дебютуватимуть на європейських змаганнях.

    «Михайло Романчук, Маргарита Смірнова, Орина Якуба, Христина Панчішко, Владислав Савенков та Тарас Бойчук вже мають змагальний досвід на чемпіонаті Європи серед юніорів – у минулому році вони вже виступали на європейських змаганнях, інші члени нашої збірної візьмуть участь у заході такого рівня вперше», - сказав А.Сердінов.

    Чемпіонат Європи з плавання серед юніорів відбудеться в Дордрехті 9-13 липня.

    На чемпіонаті Європи серед юніорів виступатимуть такі українські плавці:

    Михайло Романчук – виступатиме одразу на двох міжнародних змаганнях – чемпіонаті Європи серед юніорів у Нідерландах та II юнацьких Олімпійських іграх в Китаї. Чемпіон міжнародної матчевої зустрічі з плавання «Енергетичний стандарт-2014» (1500 м вільним стилем), багаторазовий чемпіон України серед молоді. Тренують І.Лебедь, П.Нагорний.

    Дмитро Прожога – на чемпіонаті у Харкові встановив два юнацьких національних рекорди за один день – на 100 м батерфляєм. Чемпіон міжнародних змагань з плавання Multinations (100 м батерфляєм), багаторазовий чемпіон України серед молоді. Тренують К.Карташов, С.Євстафьєва, М.Євстафьєв;

    Валерія Тімченко – чемпіонка міжнародних змагань з плавання Multinations (400 м та 800 м вільним стилем), багаторазова чемпіонка України серед молоді. Тренує В.Рязанов;

    Орина Якуба – чемпіонка міжнародної матчевої зустрічі з плавання «Енергетичний стандарт-2014» (200 м вільним стилем), чемпіонка міжнародних змагань з плавання Multinations (200 м вільним стилем), багаторазова чемпіонка України серед молоді. Тренують Л.Фісенко, І.Бермічєв, Ю.Зевін;

    Маргарита Смірнова – багаторазова чемпіонка України серед молоді. Тренують Г.Ємельяненко, бригада Кожухів;
    Христина Панчішко – чемпіонка міжнародних змагань з плавання Multinations (200 м батерфляєм). Тренує О.Улітько;

    Сергій Бужор – багаторазовий чемпіон України серед молоді. Тренує бригада Д.Світницького;

    Владислав Савенков – призер міжнародних змагань з плавання Multinations, багаторазовий чемпіон України серед молоді. Тренують Н.Савенкова, бригада Кожухів;

    Богдан Касьян – багаторазовий чемпіон України серед молоді. Тренують В.Сосненко, О.Кречетов;
    Тарас Бойчук – багаторазовий чемпіон України серед молоді. Тренує М.Патиковська;

    Маргарита Тятькова – багаторазова чемпіонка України серед молоді. Тренують С.Медведєва, Ю.Філатов;

    Юлія Смаль – призерка міжнародних змагань з плавання Multinations, багаторазова чемпіонка України серед молоді. Тренує О.Сологуб.

    Євген Мамін – багаторазовий чемпіон України серед молоді. Тренує Н.Артюх.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.