• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На территориях освобожденных от террористов незамедлительно заработать легитимная власть - Кинах

    Опубликовано: 2014-07-08 11:40:09

    Слідом за знищенням терористів на сході України у всіх населених пунктах має бути негайно відновлена робота силових структур і легітимної влади. Таке заявив голова парламентського об’єднання «Економічний розвиток», президент УСПП Анатолій Кінах. За його словами, ризики повернення небезпеки на цих територіях зберігатимуться ще тривалий час.

    «Без сумніву, звільнення східних українських міст - великий крок до наведення порядку у регіоні, але це далеко не кінець збройного протистояння, адже надзвичайно високою є загроза терактів, мародерства та анархії, супротивники української державності  навряд чи відмовляться від ідеї дестабілізувати ситуацію в Україні. Відтак на звільнених територіях має почати діяти особливий післявоєнний режим – можливо це буде військовий комендант, можливо, мають бути терміново проведені перевибори місцевих керівників. Головне – щоб у кожному місті і селі почався процес нормалізації життя, запрацювали закони і встановився жорсткий порядок. Щоб у зловмисників не було жодної можливості знову взяти регіон в облогу», - заявив Кінах.

    «Кілька попередніх актів перемир’я довели – терористи з доброї волі не  мають наміру складати зброю, відта нам потрібно бути готовими протистояти загрозам повсякчас, і на рівні центральної влади і на регіональному рівні. Трагедія, яка розгорнулася на сході нашої країни не повинна повторитися – терористи не повинні отримати шанс для реваншу.    Україна зазнала численних втрат і має зробити висновки з цього", - заявив Кінах. Народний депутат застерігає, ситуація не повинна затягтися, консервація конфлікту перетворить східні області на черговий Сектор Газа, закріпить за Україною статус нестабільної держави та ненадійного партнера.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.