• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обращение к Президенту Украины

    Опубликовано: 2014-07-04 17:55:01

    Президенту України Порошенко П. О.

    Голова ГО «Громадська платформа України»

    Попов С. Л.

     

    Звернення

     

    Шановний Петре Олексійовичу, сьогодні в нашу країну прийшла біда, громадяни однієї держави зіткнулися у кровопролитній боротьбі. Подібні війни ніколи не приносили славної перемоги жодній із сторін, в майбутньому ми будемо згадувати ці дні із сумом.

     

    Вже не важливо з чого і коли почалось це протистояння, сьогодні важливо коли воно скінчиться і які  шляхи виходу з нього будуть сприйнятливими для обох сторін. Україна - наш спільний дім. Кожне життя, кожна думка - рівнозначно безцінні, як на заході і сході, так на півночі і півдні. Україна багатонаціональна і мультикультурна, в цьому її сила і надбання. Всі роки незалежності ми це підтверджували, живучи пліч-о-пліч, вільно розмовляючи на зручній кожному мові, сповідуючи свою релігію.

     

    Сьогодні на Донбасі йде війна за кожну п'ядь землі. Обидві сторони, відкриваючи вогонь, забувають про суть та мету, заради чого вони це роблять. Під кулями гинуть люди, від вибухів снарядів руйнуються будівлі. Кому буде потрібна ця земля після війни? Як люди зможуть повернутися  жити туди, де зруйновані будинки, інфраструктура, де загинули сотні українців. Цю війну можна виграти по іншому, тільки потрібно воювати не за землю, а за людей, за їх надбання та розум.

     

    Наша організація звертається до вас з проханням і пропозиціями по врегулюванню даного конфлікту. Ви вже неодноразово зазначали, що зруйновані будинки та квартири будуть відбудовані та повернуті громадянам. Але досі не існує чіткого та зрозумілого механізму, як це відбуватиметься, яке міністерство за це відповідатиме, куди звертатись громадянам, які зазнали втрат під час бойових дій.

     

    Досі не вирішене питання з біженцями та переселенцями. Багато людей були змушені залишити свої домівки, покинути все що вони мають. В результаті чого вони залишилися на вулиці в незнайомих містах. Їм немає де працювати, їх дітям не має де навчатись. Багатьом з них вже не один місяць не виплачували пенсії та іншу матеріальну допомогу. Цим людям мають бути надані соціальні гарантії та допомога, і за це мусить відповідати конкретне міністерство.

     

    Сьогодні економіка Донбасу несе величезні втрати, багато підприємців стали заручниками тих обставин, що склалися на сьогодні. Ми пропонуємо ввести податкові канікули на рік для всіх представників малого бізнесу на Донбасі.

     

    Ми звертаємося до вас та всього уряду з пропозицією розробити у короткий термін та представити план відбудови Донбасу. Люди мають бути впевнені у завтрашньому дні, вони хочуть знати, що на них чекає.

     

    Багато людей взяли до рук зброю, бо були змушені, ставши заручниками обставин. Ми не маємо права всіх їх називати терористами. Багато з них не опустить зброю, бо інакше у них один шлях - 15 років ув’язнення. Ми просимо проводити АТО з усвідомленням відповідальності за людські життя. Зменшити використання важкої техніки, перейти до проведення спецоперацій та затриманню ватажків терористичних угрупувань.

     

                Ми просимо вас відвідати ті 9 районних центів Донецької області, де вже не ведуться бойові дії. Зустрітись з людьми, почути їх проблеми. Ми готові допомогти вам, сформувавши ініціативні групи в містах на Донбасі, які будуть співпрацювати з місцевою владою над вирішенням проблем в їх містах.

     

            Голова ГО «Громадська платформа України»                                                  Попов С. Л.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.