• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нардепы требуют отозвать О.Калетник из состава делегации ПА ОБСЕ

    Опубликовано: 2014-07-04 13:51:44

    Народні депутати Олесь Доній і Віктор Тимошенко (депутатська група "Суверенна європейська Україна") звернулись до Голови Верховної Ради Олександра Турчинова з вимогою відкликати нардепа Оксану Калетник зі складу Постійної делегації у Парламентській асамблеї ОБСЄ. Парламентарів обурило негативне голосування делегата під час прийняття на 23-тій сесії ПА ОБСЄ декрарації щодо засудження дій РФ за анексію Криму і сприяння конфлікту на Сході.

    "У зв'язку з цим просимо розглянути питання щодо відкликання народного депутата України Калетник О.М. зі складу Постійної делегації у ПА ОБСЄ як таку, що дискредитує Україну на міжнародній арені та має антидержавницькі погляди", - наголошують народні обранці.

    В той же час, О.Доній та В.Тимошенко звертають увагу, що О.Калетник делеговано від фракції КПУ, "легітимність роботи якої у ВР викликає сумнів з огляду на скорочення кількості народних депутатів, що входять до зазначеної фракції, до 24 парламентарів".

    Прес-служба ДГ «Суверенна європейська Україна»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.