• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: введение военного положения добавит эффективности АТО

    Опубликовано: 2014-07-02 17:59:15

    Лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко вважає, що введення воєнного стану додасть ефективності антитерористичній операції. Про це він заявив під час веб-конференції на bigmir)net.

    «Путін своїх планів не змінить. Він – агресор, ворог України. Він хоче знищити Україну як державу. Не буквально знищити, але дестабілізувати, підірвати єдність, порвати на шматки під гаслами федералізації, захисту російськомовного населення тощо», - сказав він.

    За його словами, введення воєнного стану додасть ефективності АТО. «Військове командування матиме змогу легально залучати необхідні ресурси, транспортні засоби та все необхідне для проведення АТО безпосередньо на місці. Без втрати часу на доставку, - зазначив політик. - Більш ефективним буде контроль периметру, буде нівельований негативний вплив нинішніх місцевих начальників і олігархів, які заграють з терористами або їх підтримують, буде можливість чітко відділити військових (комбатантів) від цивільного населення (некомбатантів)».

    Тривалість війни, період післявоєнного відновлення і зміцнення країни, на переконання Гриценка, залежить він нас. «Сподіваюся, після купи помилок і набитих гуль, українська влада діятиме більш відповідально і більш ефективно, відстоюватиме український інтерес, а не підіграватиме Кремлю», - наголосив він.

    Лідер «Громадянської позиції» також зауважив, що зараз на сході економіка практично лежить. «Це було одним із завдань Путіна - дестабілізувати економічну ситуацію. Ми з вами чули проголошені наміри Президента Порошенка відновити Донбас за рахунок держави і коштів ЄС. Я б робив це по-іншому», - сказав він, зауваживши, що «відновлення, повинне відбуватися, насамперед, за рахунок коштів тих, хто хазяйнував на Донбасі понад 20 років - за рахунок ахметових, клюєвих, азарових, пшонок, януковичів, царьових, єфремових і вже в останню чергу, якщо не вистачить, тоді за рахунок бюджету». «Але, думаю, вистачить. Із запасом», - наголосив Анатолій Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.