• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве продолжается акция для медиков: можно бесплатно проверить зрение

    Опубликовано: 2014-07-02 16:37:14

    До 16 липня лікарі державних та комунальних медичних установ Києва мають змогу позачергово та безкоштовно отримати офтальмологічну консультацію у одній зі столичних поліклінік. Відповідну акцію до Дня медика започаткував головний лікар Київської міської офтальмологічної лікарні "Центр мікрохірургії ока" Сергій Риков.

    "Акцію ми започатковували з 16 червня строком на місяць, тобто медики ще мають два тижні аби перевірити зір", - сказав С.Риков.

    Відповідно до умов акції, що абсолютно усі працівники державних та комунальних медичних закладів столиці мають змогу пройти кваліфіковане офтальмологічне обстеження у одній із поліклінік Києва.

    Відповідні консультації та огляд надаються у поліклініці за адресою: вул. Метробудівельна, 12. Попередній запис можна здійснити на сайті цмхо com ua/ua/zapis або за телефоном: 408-29-88.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.