• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украина станет сильной мирной страной

    Опубликовано: 2014-07-02 13:22:11

    Шістсот років викривленої історії дійшли свого кінця. Незабаром на карті світу з'явиться країна протяжністю від Ужгорода до Владивостока з населенням 1 млрд. Це буде найдемократичніша і найсильніша мирна країна світу. І назва її – Україна.

    Підписання угоди з Європейським союзом означає, що через 600 років Україна і її столиця Київ де-факто знову стали центром слов'янського простору. Шістсот років перевернутої, викривленої історії дійшли свого кінця. Блудні, здичавілі діти древньої Київської держави шістсот років вели і ведуть безперервну оскаженілу війну  для того, щоб знищити своє коріння і наділити себе статусом старшого брата. Але завдяки світовій спільноті на слов'янському просторі все стає на сої місця.

    Київ як прямий правонаступник колись дуже могутньої і економічно-процвітаючої держави Київська Русь з її центральними та північно-східними землями, які за 600 років розширились аж до Владивостока, завдяки підписанню угоди з ЄС почне інтенсивно розвиватись, тоді як так звана Росія стрімко деградуватиме через застосовані до неї прогресивною світовою спільнотою санкції. Такий процес призведе до того, що в першу чергу «проснуться» російські українці, які піднімуть імідж України в північно-східних землях, де зараз править тиран Путін. Потім через прорив інформаційної блокади питання до Путіна виникнуть і у так званих росіян, а насправді асимільованих  за 600 років з іншими народами аборигенів древньої Київської держави. У результаті тиран Путін закінчить як Чаушеску,  а в кращому випадку, враховуючи антиагресивні гени слов'ян, – просто відставкою. Після цього весь простір від Бреста до Владивостока потягнеться за прогресивним Києвом, який запровадить світові демократичні стандарти, повернеться і вдосконалить конституцію Пилипа Олика, визнає землі від Ужгорода до Владивостока як землі, народження яких розпочалось в древній Київській Русі, створить умови для ліквідації кордонів і народження дітей. Наступним етапом стане утворення єдиної країни від Ужгорода до Владивостока з патріотичним населенням 1 мільярд, сильною оборонною армією і міцною економікою. Україна зі своєю столицею Києвом стане найсильнішою мирною країною світу.

    Прес-центр ГО «Держава»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.