• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Криваві партії регіонів і комуністів необхідно заборонити!

    Опубликовано: 2014-07-02 12:55:47

    ГО «Держава» закликає українську владу всіх рівнів негайно заборонити криваві, злочинні партії, які кинули Україну у братовбивчу війну.

    Ніщо так не об’єднує людей, як спільне горе і спільний ворог. Так, президент Російської Федерації В. Путін – найцинічніший ворог українського народу, – сам того не бажаючи, зробив надзвичайно добру справу: зцементував українську націю. Тепер «по-бандерівськи» мислять не лише жителі Галичини, але і Донбасу, Москви, Челябінська Владивостока і навіть деякі наближені соратники Путіна в Кремлі.

    Слова «Бандера», «бандерівець» мають непросте емоційне навантаження і в багатьох людей ще й досі викликають неоднозначні почуття і враження, але дедалі все більше українців, одурманених пропагандою Путіна, розуміють, що ці слова несуть їм повну свободу. Як сьогодні гинуть герої Майдану і АТО, так 70 років тому гинули герої УПА. Рух ОУН-УПА –це славне продовження мужніх подвигів героїв  Княжої і Козацької доби, Холодного Яру, Української Народної Республіки, що через національно-патріотичні гени з глибини тисячоліття передалося теперішнім захисникам Вітчизни – героям Майдану і АТО. І сьогодні, і тоді відважні українці помирали за одні і ті ж цінності: незалежну, вільну, демократичну державу.

    На повній необізнаності громадян півдня і сходу України через інформаційний вакуум зіграли свою антиукраїнську гру партії регіонів і комуністів. Ці партії використали наших громадян на півдні і сході країни  в першу чергу для досягнення своєї меркантильної мети: власного збагачення, отримання надприбутків  через  зухвало-відверте лобіювання своїх бізнес-інтересів у органах державної влади. Регіонали і комуністи переслідували лише одну мету: створення «золотих батонів» на тотальній корупції, перетворенні громадян України в рабів і підпорядкування сильнішому пахану – Путіну. Українському народові зрештою вдалося скинути злодіїв-олігархів при владі і похитнути трон основного пахана, який ще й досі тримає в духовному рабстві простір від Донбасу до Владивостока. Заборона партії регіонів і комуністів ще більше похитне трон кремлівського тирана. Весь цивілізований віт вводить проти нього санкції. Допоможімо ж і ми світові. Наші санкції – це заборона партії регіонів і комуністів.

    Закликаємо українську владу всіх рівнів негайно заборонити криваві, злочинні партії, які кинули Україну у братовбивчу війну. Адже ми вбиваємо один одного, а вони ведуть так звані «мирні переговори», потирають руки і отримують чергові мільйони від Путіна за смерті наших співвітчизників. Їх не турбує, скільки буде смертей, їх цікавить, скільки мільйонів доларів вони отримають ще від свого пахана. Заборона партії регіонів і комуністів буде основною люстрацією в країні. Закликаємо українську владу: ДОСИТЬ СЛІВ, ХОЧЕМО БАЧИТИ КОНКРЕТНІ РІШУЧІ ДІЇ.

    Прес-центр ГО «Держава»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.