• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Глава государства не имеет права вступать в контакт с террористами

    Опубликовано: 2014-06-27 14:01:28

    Лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко в ефірі програми «Прямим текстом» на телеканалі ZIK наголосив на неприпустимості проведення переговорів з терористами. «Перед нами Путін. Путін – ворог. Він не зупиняється. Він і досі цинічно заявляє, що Росія не є стороною конфлікту. Це при тому, що є беззаперечні докази його зброї, його людей. З таким підступним лідером іншої держави взагалі не може бути мови про якісь переговори», - сказав він.

    «Які можуть бути переговори по газу, про перерахування за газ, коли вони фактично вкрали трильйон доларів, анексувавши Крим і руйнуючи нашу економіку зараз», - зауважив політик.

    «Не має права Глава Держави і, насамперед Верховний Головнокомандувач Збройних Сил,  вступати в контакт з терористами і з лідером цих терористів Путіним, з людиною, яка вбиває підлеглих цього верховного головнокомандувача, солдат, офіцерів, генералів і цивільних громадян його держави», - наголосив Анатолій Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.