• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Назначение Кличко главой КГГА вполне логично

    Опубликовано: 2014-06-26 08:57:36

    «Призначення Кличка головою КМДА цілком логічне. Але віднині уся відповідальність за стан справ у Києві лягає виключно на його плечі та на плечі УДАРу», - так прокоментував відповідний Указ Президента народний депутат України, лідер європейської партії України Микола Катеринчук.

    «Свого часу наша команда виступила із ідею скасування Закону про столицю. Ми зареєстрували відповідний законопроект у парламенті. Метою такого кроку було поширення на Київ чинного закону про місцеве самоврядування та надання більш ширших повноважень владі міста, аби саме кияни через виборні органи управляли своїм майном. Після призначення Кличка головою КМДА фактично вся повнота влади перейшла до нього. Така практика була за часів Омельченка та продемонструвала суттєві недоліки в управлінні містом», - наголосив Микола Катеринчук. – «Окрім того, цього команда УДАРу домагалася в парламенті під час виборчої кампанії через ухвалення відповідного закону про об’єднання посад мера та очільника КМДА».

    «Віднині підконтрольна меру міськрада та очолювана ним міськадміністрація, яка по  своїй суті є виконавчим комітетом, мають усі можливості працювати як одне ціле. Питання лише в тому, наскільки ефективно буде використано таку можливість», – наголосив народний депутат.

    «Завдання громади міста пильно слідкувати за роботою нової столичної влади та давати адекватну оцінку. Європейська партія України обіцяє активно долучитися до цього», - додав Микола Катеринчук.

    Прес-служба Європейської партії України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.