• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ежегодно у 150 тыс. детей находят проблемы со зрением

    Опубликовано: 2014-06-25 08:15:40

    Щороку в Україні у близько 150 тисяч дітей діагностують проблеми із зором. Головною причиною захворювань є несвоєчасне звернення до офтальмолога та відсутність регулярних консультацій, вважає головний лікар Київської міської офтальмологічної лікарні "Центр мікрохірургії ока" Сергій Риков.

    "Щороку лікарі виявляють близько 150 тис. дітей, які мають проблеми із зором. І це сумна статистика, адже більшості із цих випадків можна було б уникнути, якби батьки частіше приводили дітей на консультації та не чекали, поки стане зовсім погано, а з'являлись на прийом одразу ж, як тільки намітилась проблема. У нас діти сьогодні становлять майже 500 тис. із загальної кількості пацієнтів, і з року в рік ця кількість збільшується", - сказав С.Риков.

    Він зазначив, що найчастіше погіршення зору у дітей спостерігається в шкільному віці (короткозорість чи далекозорість), тому саме в цей період батьки мають звертати особливу увагу на дитячий зір.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.