• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киевляне проявили поразительное единодушие

    Опубликовано: 2014-06-13 23:08:00

    Працівник київського пологового будинку №3 Сергій Бакшеєв на своїй сторінці в «Facebook» повідомив, що їх змусили здати кругленьку суму для привітання представників міністерства з нагоди Дня працівника медицини.

    «Дуже хочеться привітати всіх з днем ​​медичного працівника. Так само хочеться привітати і представників нашого Міністерства охорони здоров’я і нашого міністра Олега Мусія, для яких вчора наш головний лікар зібрав гроші на поздоровлення. Завідувачі відділеннями за вказівкою головного лікаря пологового будинку № 3 здали по 1000 гривень, а всі лікарі по 500 гривень на привітання його друзів у Міністерстві охорони здоров’я України», – написав лікар.

    «І ось здається мені, що якесь дуже куце цього року у нас виходить свято. Головного лікаря на п’ятихвилинці не було, співробітників головний лікар не привітав: «Тому що потрібно поздоровити друзів у міністерстві», а я не розумію. У країні йде братовбивча війна. Половина лікарні Калініна в якій працює Тетяна Петренко зайнята бійцями «ДНР», вагітні з Донецька біжать до Києва, стають на облік у нашому місті оплачуючи благодійні фонди для представників МОЗ України, збирають гроші на армію і розкрадають тут же. А лікарі збирають по 1000 гривень на подарунок функціонерам МОЗ. Поясніть мені, що відбувається в нашій країні? А адже ми вже при Новому президентові, але ж у нас Новий мер міста?», – обурюється лікар.

    «Мені не шкода 500 гривень, може краще купити на них ліжко у відділення, які не змінювалися з часів Радянського Союзу або закупити інструменти для операційної. Чи не багато на подарунки чиновникам міста Києва та представникам МОЗ?», – пропонує Бакшеєв.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.