• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПППУ активизируется ради стабилизации экономики и мира в Украине

    Опубликовано: 2014-06-13 13:04:14

    На думку членів  ПППУ, які днями  зібралися на засідання активу,  важке соціально-економічне і політичне становище в державі має консолідувати усі конструктивні сили для порятунку України.  Зокрема – і політичні. Тож учасники зібрання вирішили активізувати роботу ПППУ, щонайперше - розпочати підготовку до з’їзду партії, а далі – і до парламентських виборів.

    Головними партійними пріоритетами члени ПППУ визначили відновлення миру в країні, забезпечення безпеки громадян і бізнесу, сприяння розвитку вітчизняної економіки.

    Водночас почесний голова ПППУ, голова парламентського об’єднання «Економічний розвиток», президент УСПП  Анатолій Кінах зауважив,  що парламентські вибори варто було б проводити після відновлення миру на сході країни і внесення змін до Конституції держави, які збалансувати б розподіл влади між її гілками. 

    «Зараз ситуація в Україні характеризується безпрецедентними загрозами для державності, країна страждає від зовнішнього і внутрішнього тиску. Сусідньою державою втілюється план з розпалювання війни, дестабілізації нашої економіки, знищення армії. В Україні діє надзвичайно потужна «п’ята колона». Не можна допустити, щоб за такого критичного ослаблення влади стався ще й соціально-економічний вибух. Бо рівень якості життя в Україні знижується, а якщо долучити сюди ще й можливі проблеми біженців з гарячих точок, то перспективи вимальовуються дуже тривожні»,- заявив Анатолій Кінах.

    На його думку,  великий кредит довіри нині у новообраного Президента України, і українці чекають   конкретних результатів. «Народні депутати зараз повинні спрямувати всі зусилля на співпрацю з новим главою держави. Ми налаштовані на конструктивні дії задля припинення конфлікту на сході, поступове відродження економіки. Очевидно, для країни немає більш актуального завдання, ніж об’єднання патріотів України,  консолідація усіх здорових сил у владі, політикумі, бізнесі та суспільстві. Переконаний, промисловці і підприємці готові працювати в ім’я консолідації», – зазначив А.Кінах.

    За тиждень партійці оберуть організаційний комітет з проведення з’їзду, який відбудеться на початку осені.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.