• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сформированы команды, которые будут представлять Украину на соревнованиях по плаванию на открытой воде

    Опубликовано: 2014-06-12 12:57:16

    Київ, 12 червня 2014 року. Тренерська рада Федерації плавання України сформувала команди з плавання на відкритій воді, які виступатимуть на трьох міжнародних змаганнях: чемпіонаті Європи, чемпіонаті Європи серед юніорів та чемпіонаті світу серед юніорів. Команди було сформована за результатами Кубку України з плавання на відкритій воді, який завершився в Одесі, повідомляє Федерація плавання України.

    На чемпіонаті Європи у Берліні в плаванні на відкритій воді виступатиме команда з шести спортсменів – дворазовий чемпіон Всесвітньої Універсіади та фіналіст Олімпійських ігор Ігор Червинський, чемпіон Всесвітньої Універсіади та фіналіст Олімпійських ігор Ігор Снітко, багаторазові чемпіони України Кирило Швець, Володимир Воронько, Данило Середа та Ксенія Скрипель. За словами старшого тренера з плавання на відкритій воді Федерації плавання України Юрія Вереітінова, цього року на чемпіонат Європи у Берлін Україна везе свій найбільший склад команди.

    «Зазвичай, на чемпіонаті Європи ми виступаємо у складі чотирьох спортсменів, цього разу Україну представлятиме шестеро плавців, - сказав Ю.Вереітінов. – У нашій команді присутні як досвідчені спортсмени, які неодноразово виступали на міжнародних змаганнях, такі як Ігор Червінський та Ігор Снітко, так і молоде покоління плавців, для яких участь у чемпіонаті Європи буде першим міжнародним досвідом». 

    На чемпіонаті Європи серед юніорів у Загребі виступатимуть Вадим Гриценко, Ганна Шевченко та Марина Кірік. Вадим Гриценко та Ганна Шевченко також змагатимуться на чемпіонаті світу серед юніорів в Ізраїлі у серпні.

    «Ганна Шевченко стала відкриттям цього сезону в плаванні на відкритій воді. Вона показала дуже хороші результати на Кубку України в Одесі. Вадим Гриценко – дуже перспективний плавець, від нього ніхто і не чекав інших результатів. Взагалі, на дистанції в 5 кілометрів ці спортсмени практично не поступилася дорослим», - сказав Ю.Вереітінов.

    Чемпіонат Європи серед юніорів з плавання на відкритій воді у Загребі (Хорватія) проходитиме 16-20 липня.

    Чемпіонат Європи з плавання на відкритій воді у Берліні (Німеччина) відбудеться 13-17 серпня.

    Чемпіонат світу серед юніорів з плавання на відкритій воді в Ейлаті (Ізраїль) відбудеться 28-30 серпня.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.