• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Матчук: надеюсь, Минюст зарегистрирует партию «Третья Украинская Республика»

    Опубликовано: 2014-06-11 15:25:24

    "Третя Українська Республіка" два місяці тому передала до Міністерства юстиції України документи про створення партії. Очевидно, через внутрішні проблеми у Мін'юсті документів щодо реєстрації такої партії ТУР поки що не отримала, але сподівається на це найближчим часом. Про це в ефірі «Каналу 112» повідомив представник партії "Третя Українська Республіка" Віктор Матчук.

     

    Водночас на запитання ведучого про те, чи готовий лідер "Третьої Української Республіки" Юрій Луценко очолити партію "Солідарність", Матчук відповів, що це рішення мають ухвалити з’їзди партій лише за умови, "якщо "Солідарність" стане ідеологічною партією і не буде персональною власністю Президента".

     

    "Це повинна бути партія не вождистська, це повинна бути партія ідеологічна. Луценко готовий займатися тільки тими партійними проектами, які ґрунтуються на певних зрозумілих ідеологічних засадах", - сказав Матчук.

     

    За словами політика, приватні партійні проекти вже нецікаві не тільки для Луценка, а й для українського народу.

     

    "Персональні партійні проекти майбутнього в Україні не мають. І горе тим політикам, які цього ще не зрозуміли. Вони це побачать в рейтингах", - наголосив Матчук.

     

    Він переконаний, треба зрозуміти, що таке партія "Солідарність" і яке місце ТУР у цьому процесі.

     

    "Тому що, очевидно, що вона не розчиниться в повітрі, це живі люди, це інтелекти. Ви згадайте – хто перший говорив про перезавантаження країни? Третя Українська Республіка. Хто говорив про те, що не прізвище потрібно змінювати, а потрібно змінювати систему? Третя Українська Республіка", - додав Матчук.

     

    Також Матчук наголосив, що Юрій Луценко проїздив з Петром Порошенком всю президентську кампанію і був одним з найактивніших агітаторів, через що і відчуває свою відповідальність перед українцями.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.