• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Большинство депутатов этого созыва не попадет в следующую ВР

    Опубликовано: 2014-06-05 13:39:10

    Політолог, директор Центру суспільно-інформаційних технологій «Форум», Валерій Димов вважає, що дострокові парламентські вибори відбудуться, оскільки є суспільний запит на їх проведення. Про це він сказав в ефірі «Еспресо TV».

    «Переважна більшість депутатів цього скликання розуміє, що не потрапить до наступної ВР. Тому інстинкти політичного виживання будуть змушувати їх шукати шляхи як зберегти цей парламент», - сказав він.

    «Але є суспільний запит на те, щоб вибори відбулися. Тому хочуть вони цього чи ні, ситуація підштовхує до того, що дострокові парламентські вибори відбудуться», - вважає експерт.

    Валерій Димов також вважає, що найімовірніше вибори проходитимуть за пропорційно-мажоритарною системою. «Ніхто відкритих списків вводити не буде. Вони не самовбивці. Скоріше за все вибори вони відбудуться за старою системою», - зауважив він.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.