• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Под Киевом вновь объявились телефонные мошенники

    Опубликовано: 2014-06-04 07:43:00

    Жінка стала жертвою «телефонного шахрая» - у результаті афери втратила 3000 грн. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за шахрайство.

    До Білоцерківського міськвідділу міліції звернулася 36-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що увечері їй на мобільний телефон подзвонив невідомий чоловік із прихованого номера та представився правоохоронцем. Невідомий сказав жінці, що її чоловік скоїв правопорушення та запропонував шляхи вирішення питання про притягнення останнього до кримінальної відповідальності. Зловмисник запропонував жінці перевести кошти на платіжну картку номер картки продиктував під запис та навіть повторив декілька разів.

    Жінка розгубилася, навіть не зателефонувала до чоловіка, не спитала у невідомого його прізвище та у якому відділку міліції вони знаходяться, але умови шахрая вона виконала. У найближчому банкоматі вона перерахувала 3000 гривень на картку зловмисника. Тільки потім подзвонила до чоловіка, який сказав, що протиправного нічого не робив і вже підходить до дому.

    Нині за даним фактом слідчим відділом Білоцерківського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство».

    Якщо ви стали жертвою правопорушення – негайно зверніться до міськвідділу міліції або зателефонуйте за номером телефону чергової частини 102.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.