• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Суверенная европейская Украина» предлагает создать группу по разработке нового законопроекта о выборах в ВР

    Опубликовано: 2014-06-02 14:42:15

    Депутатська група "Суверенна європейська Україна" пропонує утворити робочу групу щодо розробки нового консолідованого законопроекту "Про вибори народних депутатів України". Про це на засіданні погоджувальної ради заявив уповноважений групи, народний депутат Ярослав Москаленко.

    "Результат президентських виборів активізував у суспільстві тему дочасних виборів до Верховної Ради. Дострокові парламентські вибори є вимогою суспільства і необхідні для оновлення влади", - сказав він.

    За словами уповноваженого, "Суверенна європейська Україна" переконана у необхідності проведення реформи виборчого законодавства. "Якщо зберегти діючий змішаний закон, то частина регіонів, зокрема Східної України, фізично не будуть представлені на рівні мажоритарних округів. Імовірним є й інші ризики. Ми усі розуміємо, що в Україні йде війна. Зараз під час війни розпочати парламентські вибори - значить надати можливість неконтрольовано прийти до парламенту сепаратистам Пономарьовим-Губарєвим. Можна уявити, як і за кого будуть голосувати під дулами автоматів люди на Донбасі", - зауважив він.

    Я.Москаленко також відзначив, що необхідно приймати окремий закон, який передбачив би представництво Автономної Республіки Крим в умовах фактичної окупації півострова.

    "Потрібно винести один консолідований законопроект, розглянути його українським парламентом і прийняти відповідний закон щодо виборів до Верховної Ради", - наголосив він.

    Прес-служба

    ДГ «Суверенна європейська Україна»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.