• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • АТО может быть бесконечной, если не перекрыть границу - Гриценко

    Опубликовано: 2014-05-30 19:59:41

    Однією з головних умов успішного проведення антитерористичної операції на сході України є негайне закриття кордону. Про це в ефірі радіо «Ера FM» сказав лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    «АТО може бути безкінечною в часі, якщо не перекрити кордон. Тому що можна зачищати території, знищувати диверсантів і терористів, але коли кордон напівпрозорий і через нього проламуються вантажівки з новою зброєю і новими диверсантами, про успіх операції не може бути й мови», - сказав він.

    «Ключове завдання - і це треба було зробити ще 3 місяці тому – перекрити державний кордон. І не тільки силами прикордонників, а залучити для цього підрозділи і частини усіх силових структур, включаючи резервістів», - наголосив політик.

    Гриценко також нагадав, що згідно із законом, АТО планує, проводить і несе відповідальність за її успішність СБУ,  яку очолює Наливайченко, а  його заступник генерал Крутов безпосередньо керує цією операцією. «Цих людей ми найменше бачимо і чуємо. Не всі розуміють, що не Міноборони, не МВС, не Нацгвардія повинні відповідати за цю операцію», - підкреслив він.

    За словами Гриценка, до цього часу не налагоджена належна координація між підрозділами СБУ, армії, Нацгвардії, держприкордонслужби тощо, які задіяні в АТО.  

    «На жаль, дотепер бойові накази віддаються мобільними телефонами. Це при тому, що вже пройшло 3 місяці як ВР виділила 8 мільярдів гривень. За цей час потрібно було забезпечити закритий надійний зв'язок. Цього, на жаль, не зробили і винні мають понести відповідальність», - додав Анатолій Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.