• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Столкновение с поездом под Киевом: новые подробности

    Опубликовано: 2014-05-31 08:43:00

    Аварія на залізничному переїзді в Білій Церкві на Київщині, в результаті якої загинули троє людей, сталася з вини водія мікроавтобуса, який виїхав на закритий шлагбаумом з/д-переїзд.

    Про цю новину кореспонденту «Преса України» повідомили у прес-службі державної адміністрації залізничного транспорту України («Укрзалізниця»):

    «30 травня на перегоні Біла Церква – Роток орієнтовно о 01:30 водій автомобіля Mercedes Vito виїхав на регульований переїзд на забороняючі сигнали звукової та світлофорної сигналізації, тоді як було закрито чотири шлагбауми, всі прилади працювали справно, чим порушив правила дорожнього руху й зіткнувся з вантажним поїздом. У салоні машини крім водія перебували 7 людей, в результаті зіткнення з вантажним поїздом №29/60 3 людини в автомобілі загинули, 4 людини і водій отримали тілесні ушкодження».

    Рух потяга в результаті ДТП було затримано довше двох годин.

    Авто винуватця аварії ремонту не підлягає.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.