• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • При более решительных действиях, АТО можно успешно закончить в течение 10 дней

    Опубликовано: 2014-05-29 13:30:22

    Ситуація з матеріальним забезпеченням української армії зараз дуже не зрозуміла. Допомагати нашим бійцям доводиться самостійно, конкретною амуніцією, бронежилетами, засобами індивідуального захисту, щоб бути впевненими, що до них вони дійсно доходять. Про це заявив народний депутат України, уповноважений депутатської групи «Суверенна європейська Україна» Ігор Єремеєв, який відвідав разом із колегами 51-у окрему механізовану  бригаду, яка тимчасово дислокується в Дніпропетровській і Донецькій областях.

     

    «Рада проголосувала виділення на потреби армії 8 мільярдів гривень. Особисто наша депутатська група ще на початку березня перевела на рахунки Міноборони 16 мільйонів власних коштів. Але як бачимо, ситуація не покращується», - заявив народний депутат.

     

    Мета з якою приїхали депутати Ігор Єремеєв, Ярослав Москаленко, Степан Івахів і Сергій Мартиняк - особисте спілкування із особовим складом, надання допомоги із військовим забезпеченням. Депутати привезли військовослужбовцям чисельну партію бронежилетів (загалом - 500 штук), тепловізори, прибори нічного бачення, біноклі.

     

    Бійці нарікали не тільки на погане матеріальне забезпечення. Вони підкреслювали, якщо керівництво буде надавати більш рішучі накази – АТО, на їх думку,  можна успішно завершити за 10 днів.

     

    Ігор Єремеєв зазначив, що є проблеми із належною підготовкою і бойовим духом примусово мобілізованих солдат. Причина в тому, що  мобілізація пройшла із порушенням законодавчих норм. Але жодних проблем немає із військовослужбовцями-контрактиками та добровольцями, які сумлінно і ефективно несуть службу і  захищають державу.

     

    Візит до 51 бригади – це черговий крок в рамках ініціативи «Збережи життя солдату», яку започаткували два місяця тому Ігор Єремеєв і депутати із групи "Суверенна європейська Україна". Основне завдання кампанії - забезпечити наших військових модернізованими засобами персонального захисту задля безпечного виконання завдань під час служби і успішного повернення додому.

      

    Прес-служба

    ДГ «Суверенна європейська Україна»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.