• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Люди не готовы к полному освобождению Майдана

    Опубликовано: 2014-05-29 11:21:47

    Для очищення Майдану від барикад необхідно створити координаційну раду сотників самооборони і поетапно звільняти центр Києва. Про це в ефірі телеканалу «112» заявив народний депутат України Олег Канівець.

    Парламентар наголосив на тому, що з Майданом не можна поводитися волюнтаристським способом.

    «Не можна сказати, що «мене обрали і звільняйте Майдан», – сказав Канівець, коментуючи заяву переможця виборів мера столиці Віталія Кличка щодо звільнення Майдану від барикад.

    Нардеп вважає, що необхідно відновити інструментарій, який був дієвий раніше – координаційну раду Майдану.

    «Необхідно ініціювати переговори. Зібрати сотників, зібрати координаційну раду Майдану і поетапно вводити дорожню карту виходу з цієї кризи», – уточнив Канівець.

    За словами парламентаря, спочатку варто звільнити проїжджу частину Хрещатика.

    «Наскільки я знаю про настрої на Майдані, люди готові до цього. Але люди не готові до повного звільнення», – підкреслив Канівець.

    Нагадаємо, раніше кандидат у мери Києва Віталій Кличко заявив, що барикади в столиці прийшов час прибрати, оскільки вони виконали своє завдання.


    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.