• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве разрешили пить воду

    Опубликовано: 2014-05-28 23:55:00

    Пити чи не пити, ось в чому питання. У «Київводоканалі» переконують: пити. Адже за словами співробітників компанії, водопровідна вода абсолютно безпечна. У ній не знайшли жодних відхилень від епідеміологічної норми.

    У «Київводоканалі» переконують, що пити воду з-під крану – абсолютно безпечно. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

    «У столиці пити воду з-під крану – абсолютно безпечно. За десятки років ані лабораторіями Товариства, ані Держсанепідемслужбою у київській водопровідній воді не було виявлено жодних відхилень від епідеміологічної норми», – наголосив завідувач сектору з комунальної гігієни Головного управління Держсанепідемслужби Тарас Остапчук.

    Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», гідравлічні випробування стали причиною відключення споживачів від гарячого водопостачання. У цьому році їх почали раніше, ніж зазвичай, проте більшість українців взагалі не розуміють, чому їх залишили без гарячої води.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.