• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Депутаты тормозят расследование обстоятельств гибели Музычка

    Опубликовано: 2014-05-28 22:03:13

    Останнє засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування обставин загибелі О. Музичка не відбулося у зв'язку з відсутністю народних депутатів, делегованих групою "Економічний розвиток", фракціями ВО "Свобода", ВО "Батьківщина" та одного нардепа з фракції Партії регіонів.

    Зокрема, 28 травня повинно було відбутися засідання ТСК для затвердження звіту Тимчасової слідчої комісії з урахуванням матеріалів, наявних станом на 28 травня 2014 року. Проте цього не відбулося через відсутність більшості членів Комісії.

    За відсутності кворуму відбулося обговорення між членами комісії – народними депутатами та представниками громадськості, де всі висловилися щодо необхідності продовження роботи Тимчасової слідчої комісії. Термін роботи Тимчасової слідчої комісії сплинув 28 травня цього року.

    На думку присутніх на засіданні представників громадськості та членів Комісії, роботу ТСК необхідно продовжити у зв'язку з тим, що її членам необхідно опрацювати експертизу Генпрокуратури, яка встановлює чи міг потерпілий власноручно спричинити тілесні ушкодження та які саме, а також, чи відповідають встановленим обставинам та характеру тілесних ушкоджень показання співробітників спецпідрозділу "Сокіл", які затримували Музичка.

    Надходження висновку вказаної експертизи очікується 30 травня 2014 року. З урахуванням висновків екпертиз та проведених слідчих дій буде надана остаточна правова оцінка дій працівників спецпідрозділу "Сокіл". Як повідомила Генеральна прокуратура, досудове розслідування у справі триває.

    У зв'язку з вищезазначеним,присутні на засіданні депутати підтримали ініціативу про продовження терміну роботи ТСК для надання остаточного звіту про свою діяльність. 

    З відповідним листом голова ТСК Юрій Дерев'янко звернувся до Голови Верховної Ради Олександра Турчинова.

    Прес-служба народного депутата Юрія Дерев'янка

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.