• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Амбіції Самопомочі Садового змарнували київські виборці

    Опубликовано: 2014-05-28 13:40:44

    Близько 7% набирає ПП Самопоміч на виборах в Київраду, замість прогнозованих її лідером А. Садовим 25-30%. Такий не високий результат, в порівнянні із сподіваннями та витраченими на промоцію ресурсами - провал, констатують в ГО «СПАС».

    Нагадуємо, за останніми підрахунками протоколів ДВК, в Київраду проходять 8 партій. Це Політична Партія «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» - 39,38%, Радикальна Партія Олега Ляшка -  9,14%, Політична Партія «Обєднання Самопоміч» - 6,81%, Всеукраїнське обєднання «Свобода» - 6,47 %, Політична партія «Громадянська позиція» - 3,56%, Політична Партія «Нове життя» – 3,34%, Українська партія «Єдність» - 3,19%. Ще має шанси дотягнути до фінішу представницьких перегонів Київради і Політична Партія «Демократичний Альянс», яка за останніми підрахунками набирає наразі - 2,96%.

    «Київ – не Сихівський район Львова, де за Садового на мерських перегонах було найбільше голосів. Пересічний виборець у Києві дуже виважений. Свій вибір робить заздалегідь, обговорюючи можливі варіанти в колі свого спілкуванні. У Львові ж навпаки, часто виборець питає свого сусіда в день виборів, за кого ж краще віддати свій голос.

    Саме тому, ми частенько бачимо в місцевій владі Львова, одних і тих самих людей. В Києві ж постійно прагнуть змін, нового, сучасного, динамічного….

    Садовий значно переоцінив свої можливості, свій рейтинг, вплив власного іміджу панєвропейського політика на думку громадян. Де заявлені 25-30% ? Незадовільний результат Самопомочі в Києві, це перший дзвіночок львівському меру Садовому, - пора йти з політики. У Львові тебе чекатиме ще більше розчарування…», - прокоментував заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

    ГО "СПАС"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.