• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львовская магистраль завершила весенний осмотр железнодорожных переездов

    Опубликовано: 2014-05-27 10:44:44

    На Львівській магістралі завершили весняний комісійний огляд залізничних переїздів. У ході перевірки проінспектували усі 1654 переїзди. Виявлені недоліки усуватимуть не лише залізничник, але насамперед міські, сільські та селищні ради, інші органи влади чи служби автомобільних доріг.

     

    У апараті ревізора з безпеки руху поїздів та автотранспорту Львівської залізниці зазначають, що всі випадки ДТП стаються через грубі порушення правил перетину залізничних переїздів з боку водіїв автотранспорту. За статистикою, протягом січня-квітня поточного року, знехтувавши світло-звуковими сигналами та правилами дорожнього руху, 4 автомобілі були збиті потягами на переїздах та ще один — врізався у бік поїзда.  Внаслідок ДТП загинула одна людина. У 2013 році залізничники зафіксували 25 випадків дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких травмувались 17 осіб, з яких 9 — смертельно.

     

    Ситуація з року в рік повторюється: вирішальну роль відіграє людський фактор і дорожньо-транспортні пригоди на переїздах стаються з необачності та легковажності водіїв автотранспорту. Тому залізничники вкотре звертаються із проханням бути обережними та цінувати життя та здоров’я водія, пасажирів автомобіля та людей, які перебувають у поїзді, адже усі вони можуть стати невинними жертвами порушення правил дорожнього руху.

     

    Залізничники постійно дбають про стан та технічне оснащення переїздів. Окрім поточних заходів, минулоріч на Львівській залізниці світлофорною сигналізацією обладнали 2 переїзди з автобусним рухом — на перегоні Коломия-Гвіздець та станції Мукачеве. У 2014 заплановано встановити ще 2 таких пристрої – на станціях Тарновиця та Рівне. Також у 2013 році на переїздах встановили 80 світлодіодних головок, які забезпечують кращу видимість світлофорного сигналу для водіїв автомобілів, цьогоріч у планах — встановити ще 68.

     

    Проблем залізничникам додають і зловмисники. За перших 4 місяці 2014 року на Львівській залізниці було зафіксовано 6 випадків несанкціонованого втручання в роботу автоматики на залізничних переїздах, більшість із них  – це спроби крадіжок акумуляторів. Відповідні матеріали щодо таких випадків передано у правоохоронні органи.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.