• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • По результатам экзит-полов Николай Катеринчук поздравил с победой на выборах Петра Порошенко и Виталия Кличко

    Опубликовано: 2014-05-25 22:42:37

    В умовах проведення відверто демократичних виборів, де зафіксовані порушення ніяким чином не можуть вплинути на загальний результат виборів, від себе особисто та від Європейської партії України вітаю з перемогою Петра Порошенка та Віталія Кличка.

     

    Симбіоз цих двох політиків дав нечуваний результат, якого Україна не знала за увесь час своєї незалежності. Понад 50% відсотків виборців визначилися зі своїми вподобаннями на користь переможців в умовах прозорої і демократичної виборчої боротьби, де кожен мав рівні можливості доступу до засобів масової інформації, кандидати мали змогу вільно агітувати за себе чи свої команди, доносити свої програмні засади та спілкуватися з виборцями.

     

    Відтак бажаю аби новобране керівництво держави та Києва виправдало отриманий кредит довіри, зуміло його зберегти та примножити для блага держави та кожного її громадянина.

     

    Лідер Європейської партії України Микола Катеринчук

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.