• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве в школе поймали неадекватного человека с топором

    Опубликовано: 2014-05-25 06:03:59

    У Києві о десятій годині ранку на спеціальну лінію «102» надійшло повідомлення, що в одній із шкіл Дарницького району перебуває невідомий чоловік з сокирою в руках. Дзвінок надійшов від директора школи. На виклик негайно виїхав наряд групи затримання Дніпровського районного відділу Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в місті Києві.

    Коли працівники міліції охорони зайшли у школу, до них звернулися директор та працівники закладу. Біля них знаходився чоловік у стані алкогольного сп’яніння з сокирою в руках, він був дуже розгніваний та кричав. На щастя, в той момент проходив урок, і школярі не бачили цього жаху.

    Виявилося, що агресію у чоловіка з сокирою викликав шум газонокосарки, який доносився з шкільного подвір’я. Будинок, в якому проживає чолов’яга, знаходиться навпроти школи. Вранці працівники скошували газонокосаркою траву на подвір’ї. Звісно, шум мотору розносився навкруги. Це неабияк розлютило «сусіда». Озброївшись сокирою, чоловік пішов до навчального закладу вимагати негайного завершення цих робіт. Коли робітники відмовили виконувати накази п’яного, він забіг у приміщення школи, почав кричати та кликати директора. Чоловік в запалі гніву навіть вдарив декілька разів сокирою по столі.

    Наряд групи затримання міліції охорони негайно затримав зловмисника та доставив його до Дарницького райуправління міліції для з’ясування усіх обставин події та винесення відповідного процесуального рішення.

    УДСО при ГУ МВС України

    в місті Києві

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.