• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: некоторые военные едут на восток только ради льгот

    Опубликовано: 2014-05-23 15:28:11

    Для отримання статусу учасників бойових дій та майбутніх пільг на сході України поширився «військовий туризм». Про це в прямому ефірі програми «Шустер LIVE» на Першому національному телеканалі заявив кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

    За словами Гриценка, є достатня кількість охочих, які незаслужено хочуть роздобути пільги.

    «Отримую повідомлення про те, що зараз пішов потік старших офіцерів і генералів в зону бойових дій, а далеко не всі там потрібні. Але їм треба поставити галочку для того, щоб потім отримати «корочку» учасників бойових дій», – пояснив політик.

    Гриценко уточнив, що такий статус дає приблизно 23 різні пільги, в тому числі допомогу для ведення бізнесу та зниження розмірів податків.

    Гриценко нагадав, що схожа ситуація була в Косово. «Я перевірив, хто отримав учасника бойових дій в мирний час. Це і начальник генерального штабу і начальник головного управління розвідки, а далі – генералітет. Яким чином? А вони на один день в Косово злітали – галочку поставили і все. Хотів би, щоб такий «воєнний туризм» з девальвацією статусу учасника бойових дій припинився», – підкреслив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.