• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Остап Семерак: «электронное правительство» уже работает в тестовом режиме

    Опубликовано: 2014-05-23 10:05:30

    Кабінет Міністрів України запровадив електронну систему документообігу. Вона поки що працює в тестовому режимі.

     

    Як зазначив Міністр Кабінету Міністрів України Остап Семерак в інтерв’ю журналу «Тиждень», №21, від 23 травня, ідеальним, мабуть, може бути лише електронний уряд. «Ми над цим уже працюємо. Зараз я ввів, поки що в режимі тестування, електронну систему документообігу. Вона, як виявилось, існувала, але не запускалася», – сказав урядовець.

     

    Міністр відзначив, що паперовий документообіг «дає змогу міняти дату реєстрації, загубити папірець, тоді знайти його...». «Електронна система фотографує документ, він реєструється, і комп’ютер надурити вже неможливо», – наголосив Остап Семерак.

     

    На переконання Міністра, якщо буде достатньо часу і волі для побудови замкненої системи електронного урядування, це дасть змогу суттєво побороти корупцію. «І максимально відкрити уряд, бо він, окрім іншого, є ще й системою сервісу для громадян», – додав Міністр Кабінету Міністрів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.