• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Европейская партия Украины обратилась в правоохранительные органы с заявлением о преступлении на столичных выборах

    Опубликовано: 2014-05-22 21:43:04

    Київська міська регіональна організація Європейської партії України звернулася до Святошинського райвідділу міліції із заявою про злочин, в якій просить правоохоронців розпочати досудове розслідування за вчинення дій, які мають ознаки складу злочину, передбаченого ст. 157 Кримінального Кодексу України, яка за підкуп виборців передбачає покарання винних у формі позбавлення волі за на строк від двох до п'яти років.

     

    «Днями у ефірі однієї із телепрограм, де обговорювалися перетік подій столичної виборчої кампанії, я повідомив про випадки порушень виборчого права у Києві та просив виборців повідомляти про такі випадки у наш штаб, аби юристи Європейської партії могли відповідно реагувати на такі злочини», - сказав кандидат на посаду Київського міського голови від Європейської партії України Микола Катеринчук.

     

    «На нашу партійну електронну адресу прийшов лист з вкладеним відеоматеріалом від громадянина Тимофія, який повідомив, що кандидат від Правої волі Дмитро Єрьомін купує голоси виборців у Святошинському районі Києва. Відео відзняте біля будинку по вул. Якуба Колоса, 29. На відео чітко видно, що двоє громадян записують дані виборців і видають по 200 гривень за те, щоб ті голосували за Єрьоміна», - розповів Микола Катеринчук. - «Нашими юристами була підготовлена заява, матеріали передані до міліції».

     

    Кандидат в мери обіцяє тримати такі питання особливому особистому контролі. «Такі діяння не можна залишати без уваги. Винні мають бути притягнуті до відповідальності та покарані. Інакше усі наші намагання змінити в країні ситуацію на краще будуть марні», - наголосив він.

     

    Микола Катеринчук закликає небайдужих киян повідомляти про випадки підкупу та інші порушення перешкоджання виборчого права за тел.. 0444-235-11-32 .

                  

    Прес-служба Європейської партії України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.