• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Запрет Компартии может поднять ее рейтинг

    Опубликовано: 2014-05-22 17:51:01

    Із занепадом Партії регіонів вплив комуністів на Сході може посилитися, особливо з врахуванням проросійських настроїв та ностальгією за СРСР. Про це йдеться у щотижневому аналітичному віснику  Міжнародного центру перспективних досліджень (МЦПД) «Inside Ukraine».

    Тому виключення Компартії з політичних процесів у країні негативно вплине на суспільну легітимність виборів на Сході. Заборона Компартії чи її утиски може перетворитися на полювання на відьом і навіть підняти рейтинг комуністів. Долю цієї політичної партії мають вирішити виборці, а не її політичні опоненти.

    Петро Симоненко заявив про зняття свої кандидатури з виборів. Хоча крайні терміни відмови від балотування вже давно пройшли, його фактична неучасть у виборах може призвести до того, що ще одна частина східного електорату не визнає результат президентських виборів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.