• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент должен наладить честный и прямой диалог со всеми регионами Украины - Гриценко

    Опубликовано: 2014-05-21 17:52:46

    В Україні обов'язково повинні відбутися президентські вибори і в країні повинна з'явитися легітимна президентська влада. Про це на прес-конференції в Українському кризовому медіа-центрі в Києві заявив Анатолій Гриценко, кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція».

    «Вибори повинні відбутися. Президент - це єдина посадова особа в державі, яку обирає весь народ. Повинна бути легітимна вертикаль влади», - сказав він.

    Гриценко зазначив, що в багатьох округах Донецької , Луганської областей вибори можуть бути зірвані або частково зірвані , але це не вплине на загальний результат і не матиме юридичних наслідків.

    На його думку , команда нового президента після завершення виборів повинна налагодити чесний і прямий діалог з усіма регіонами України .

    «Президент - гарант прав і свобод усіх громадян України, це стратегічне завдання на наступні п'ять років», - наголосив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.