• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Патриарх Филарет передал микроавтобус Второму батальону Национальной гвардии

    Опубликовано: 2014-05-21 17:49:15

    Київ. Середа, 21 травня 2014 року на подвір'ї Резеденції Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета Предстоятель Київського Патріархату - Патріарх Філарет освятив і передав мікроавтобус з власного гаража у подарунок Другому батальйону Національної гвардії України. Також Патріарх благословив батальйон на відправлення на Донбас. Силами гвардійців Другого батальйону буде проводитися Антитерористична операція на Донбасі, а також будуть підсилені блокпости.

    Мікроавтобус був придбаний Київською Патріархією у 2006 році. На ньому перевозили мощі Святої Великомучениці Варвари під час Всеукраїнського Хресного ходу з її мощами.

    Другий батальйон Національної гвардії України - був нещодавно сформований з добровольців із Самооборони Майдану. Тепер добровольці проходять службу у батальйоні, як контрактники.

    З благословення Патріарха Філарета добровольцем, а також військовим священиком Другого батальйону Національної гвардії України став чернець Свято-Миколаївського Жидичівського монастиря на Волині ієромонах Макарій (Дядюзь). Отець Макарій буде супроводжувати військовослужбовців батальйону на Донбасі під час виконання ними бойових задач.

    Автомобіль прийняв командир Другого батальйону Національної гвардії України - Андрій Тірон і заступник командира по господарчій частині Анатолій Ковальчук. Автомобіль буде використовуватися для доставки боєприпасів та особового складу на блокпостах у "гарячих точках" Донбасу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.