• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ахметов поздно начал «борьбу» с терроризмом - Гриценко

    Опубликовано: 2014-05-21 16:44:52

    Анатолій Гриценко, кандидат на пост Президента України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» вважає запізнілими намагання Ріната Ахметова своїми заявами стабілізувати ситуацію на сході Україні. Про це сьогодні він заявив на прес-конференції в Українському кризовому медіа-центрі в Києві.

    «Ахметов найбагатша людина в країні – ми знаємо його силу. Не тільки економічну, фінансову, а силу в усіх її проявах. Якби Ахметов чітко визначився ще в листопаді минулого року, що він громадянин України, що він хоче мати перспективу ведення бізнесу в європейській Україні, то не було б Майдану, не було б розвороту уряду Януковича на 180 градусів, не було б загиблих. Але за весь період Майдану у своїх публічних виступах він не вимовив слова «Європа», «європейський вибір», «ЄС», - сказав він.

    Гриценко переконаний, що якби Ахметов чітко визначився, що він громадянин України і пов'язує своє майбутнє з Україною, то за період російської агресії він би забезпечив, щоб на Донбасі всюди висів український прапор, не було б жодних захоплень і вбивств.

    «Він цього не зробив. Свою гіперактивність він розпочав лише 2 дні тому. І навіть зараз – жодного слова «Росія», «російська агресія», «російська інтервенція», «окупація», «російські диверсанти», «Путін», – підкреслив політик. – Чому він зараз заговорив? Мабуть зрозумів, що можна втратити всю свою власність і перспективу. Знову мабуть хоче отримати якісь преференції при приватизації, дотації з бюджету. Бо насправді, на мою думку, без бюджетної підтримки, без закриття тіньових схем приватизації, в умовах рівної конкуренції не буде і бізнесу в Ахметова», – вважає кандидат у Президенти.

    «Ці дії можуть на певний час стабілізувати ситуацію на Донбасі. Але наголошую – ці дії дуже запізнілі і я вважаю їх нещирими», – підкреслив Гриценко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.