• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Карасев: Олег Ляшко имеет основательную харизму (ВИДЕО)

    Опубликовано: 2014-05-20 21:47:52

    Фінальна стадія президентських виборів проходить без сподіванок, але в ній є кілька сюрпризів. До трійки лідерів: Петро Порошенко, Юлія Тимошенко, Сергій Тігіпко долучився лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Таку думку в інтерв’ю журналістам озвучив політичний експерт Вадим Карасьов.

     

    «Це не випадково. Люди не хочуть тільки слів навіть від досвідчених поважних політиків. Вони хочуть вчинків. Олег Ляшко - політик, який робить вчинки, який до них готовий. Це показали події на Майдані, Донбасі», - зазначив експерт.

     

    За його словами, хтось симпатизує Ляшку, хтось – ні, але безумовно одне: він - яскрава постать в українській політиці.

     

    «В нього український характер. Є багато серйозних політиків, приміром, проєвропейського штибу, але саме з українською ґрунтовною харизмою дуже мало. Він українець у всіх проявах. Це не може не підкупати виборців», - вважає Карасьов.

     

    На думку політолога, Олег Ляшко провів досить потужну кампанію, одна з важливих її рис – мобільність, як фізична, так і технологічна, зокрема, використання соціальних медіа, фейсбуку тощо.

     

    «Люди хочуть чогось яскравого і не в телевізійному віртуальному варіанті, а в реальному. Тому він користується довірою, повагою, особливо на тлі його вчинків зі створення батальйону «Донбас», взяттям в полон так званого міністра оборони неіснуючої ДНР. Ляшко постійно рухається: сьогодні в Ужгороді, завтра – Луганську. Це зафіксовується в електоральній пам’яті, суспільній свідомості українських громадян», - підкреслив експерт.

     

    Вадим Карасьов також вважає, що Ляшко, безумовно, може створити серйозну фракцію в новому парламенті у випадку проведення дострокових виборів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.