• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве обнаружили нелегальное заведение

    Опубликовано: 2014-05-20 07:43:23

    У ході проведення огляду приміщення та вилучення грального обладнання, міліціонери натрапили на озброєного охоронця. Власники закладу вирішили охороняти свою незаконну діяльність зі зброєю без передбаченого законом дозволу, повідомляє ВЗГ ГУМВС України в м. Києві.

    У 32-річного охоронця було вилучено предмет схожий на пістолет «Макарова», предмет схожий на магазин до пістолету та вісім набоїв калібру 9мм. Чоловік приїхав до столиці з іншої області і, щоб підзаробити грошей не знехтував порушенням закону.

    Під час огляду місця події слідчо-оперативною групою Деснянського РУ міліції було вилучено 43 гральні автомати та 10 системних блоків. Вилучена техніка направлена на відповідальне зберігання на склад речових доказів. На даний час встановлюють всіх осіб причетних до зайняття незаконним гральним бізнесом.

    Відомості про подію внесено до ЄРДР за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ст.ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» та 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» КК України. Триває слідство.

    eveningkiev.com

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.