• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ольга Богомолец заняла второе место после Порошенко

    Опубликовано: 2014-05-19 17:14:42

    Кандидат у Президенти України Ольга Богомолець зайняла друге місце після Порошенка у загальному рейтингу проекту «Європейський президент», що здійснюється за підтримки UNITER та USAID.

    19 травня Інститут Світової політики презентував результати масштабного проекту «Європейський президент». У рамках якого 80 українських та іноземних експертів визначали, хто з головних кандидатів у Президенти України найкраще відповідає критеріям європейського політика та зможе наблизити Україну до економічних стандартів та політичних норм Європейського Союзу.

    На першу сходинку рейтингу експерти поставили Петра Порошенка. На друге місце впевнено вийшла Ольга Богомолець. А от у номінації щодо чесності виборів, де оцінювалась кількість «чорного піару» та інших способів ведення передвиборчої кампанії, Ольга Богомолець стала першою і таким чином вкотре довела прозорість своєї кампанії та відданість принципам, задекларованим у програмі.

    Відповідаючи на питання щодо необхідності євроінтеграції, Ольга Богомолець сказала: «Для мене Євроінтеграція – це в першу чергу говорити правду і вимагати правди від політиків. Найголовнішою цінністю для України зараз є мир. І, на жаль, євроінтеграція зараз не об’єднає країну. Схід залякали євроінтеграційним вектором, їм сказали, що будуть втрачені робочі місця, що будуть порушені надзвичайно важливі для них релігійні цінності, - підкреслила кандидат у Президенти. – А для мене дуже важливо, щоб євроінтеграція відбувалась без втрат з боку українського народу. Для дотримування вектору євроінтеграції, ми маємо створити потужну гуманітарну політику та політика гуманітарної безпеки держави, щоб люди не боялися Європи і розуміли, за якими цінностями ми туди йдемо. А ми йдемо за життя без брехні, без корупції, без олігархів, щоб у людей був високий рівень життя». Її основний опонент, Петро Порошенко, навпаки вважає, що євроінтеграція може стати національною ідеєю та об’єднати Україну.

    Під час опитування 80 вітчизняних та зарубіжних аналітиків та журналістів проаналізували програми та риторику кандидатів. Також експерти вивчали їхню позицію з європейського питання в минулому та розробили анкету, на питання якої кожен претендент відповідав особисто.

    Ініціатива «Європейський президент» здійснюється в рамках проекту Інституту світової політики «Нова Європейська політика» за підтримки проекту «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER), що фінансується Агентством США з міжнародного співробітництва (USAID) и Pact.

    Прес-служба кандидата на пост Президента України Ольги Богомолець

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.