• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Юрий Ткаченко в Черкассах встретился с военными Национальной гвардии

    Опубликовано: 2014-05-17 21:17:06

    Сьогодні  у Черкасах відбулась акція «Захисти Черкащину», мета якої була продемонструвати патріотичну та бойову готовність регіону.  З різних районів області прибули добровольці – військові Національної гвардії, які засвідчили своє бажання захищати рідний черкаський край та Україну.

    До складу Національної гвардії  входять представники козацтва, ветеранських спілок, громадських патріотичних формувань. Загалом чисельність гвардії становить понад тисячу осіб. На зустріч з громадськістю на Соборну площу Черкас прийшло близько двох сотень чоловіків. Усіх їх благословив та освятив митрополит Черкаський і Чигиринський владика Іоан, який також взяв участь у заході.

     Приєднались до сьогоднішньої акції і військові батальйону територіальної оборони. Як повідомив голова черкаської державної адміністрації Юрій Ткаченко, вступити до лав цього військового формування забажало  близько тисячі чоловіків, тоді як необхідно тільки 400 осіб.

    -         Пишаюсь черкаськими земляками,  у яких високе відчуття патріотизму. Саме такі герої відстоюють свободу країни, щодня даючи гідну відсіч сусідньому агресору. Зі свого боку, я роблю все можливе, щоб допомогти нашим бійцям з амуніцією та технікою, хоча дуже сподіваюсь, що вона не буде використана по причині  закінчення військових дії, - висловив сподівання Юрій Олегович.

    Наразі обласна влада вирішує питання із забезпеченням військових обмундируванням – шоломами та бронежилетами, адже цими речами бійці забезпечені лише на 20%. Юрій Олегович направив лист до канадської діаспори з проханням допомогти військовою технікою. Крім того депутати проголосували за виділення з обласного бюджету фінансової допомоги кожному черкащанину, який несе службу у південно-східних регіонах країни.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.