• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Киеве процветает настоящий вандализм

    Опубликовано: 2014-05-17 06:03:00

    За інформацією Святошинської РДА, уніч на 16 травня вандали знищили близько 170 метрів квадратних газонів та знищили більше 6000 квіткових рослин, висаджених у парку «Інтернаціональний» комунальниками у рамках весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та покращення санітарного стану міста.

    Парк «Інтернаціональний» за кілька днів мав стати головною ареною великого районного свята – відзначення Дня Європи в Києві, тож зеленбудівці прикрашали цю територію для урочистих заходів.

    Одразу ж на місце інциденту прибули правоохоронці Святошинського РУГУ МВС України в м. Києві та голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Кулик. Очільник району пообіцяв докласти всіх зусиль, щоб відновити квітники та покарати винних.

    Озеленювачі районного зеленбуду вже взялися за відновлення понівечених клумб: завезли кілька машин чорнозему та кілька тисяч нових квіткових рослин, укріпили повалений тин центральної тематичної композиції парку, підсипали газони, підсадили витоптані квіти.

    Зауважимо, що на створення квіткових оазисів у парку «Інтернаціональний» зеленбудівці витратили майже тридцять тисяч гривень – на квіткову продукцію та виконання робіт.

    За інформацією правоохоронців, наразі затримані особи, підозрювані у вчиненні правопорушення. Про результати розслідування інциденту правоохоронці обіцяють повідомити найближчим часом.

    Источник

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.