• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Во второй тур могут попасть Тимошенко, Тигипко или Ляшко - политолог

    Опубликовано: 2014-05-16 11:56:22

    "Головна інтрига виборів – хто з політиків пройде до другого туру з П.Порошенком" - про це заявив політолог Володимир Цибулько.

    На сьогодні розрив між 3-4 кандидатами знаходиться в межах статистичної похибки, і все буде вирішуватися на основі дій кандидатів у останні 10 днів до моменту голосування.

    В цей час найбільш хвилююче питання для українських громадян – придушення проросійських сепаратистів та встановлення громадянського миру в країні. Кандидатів Ю.Тимошенко та С.Тігіпка часто звинувачують у особливих стосунках із російським керівництвом, тому в ситуації конфлікту з Росією ці політики зупинили ріст своїх рейтингів.

    В той же час найбільш вдалі дії в боротьбі з сепаратистами проводить кандидат О.Ляшко, який половину свого часу проводить на Донбасі, особисто бере участь у затриманнях ватажків терористів, що викликає інтерес і підтримку виборців.

    "Один лише допит самозваного міністра оборони чи формування батальону "Україна" можуть додати Ляшку кілька пунктів. Тому я не здивуюсь, якщо на підйомі патріотичної мобілізації в останні дні перед голосуванням до другого туру може потрапити не Тимошенко чи Тігіпко, а радикал Ляшко" - прогнозує експерт.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.