Во второй тур могут попасть Тимошенко, Тигипко или Ляшко - политолог

16 май, 11:56

"Головна інтрига виборів – хто з політиків пройде до другого туру з П.Порошенком" - про це заявив політолог Володимир Цибулько.

На сьогодні розрив між 3-4 кандидатами знаходиться в межах статистичної похибки, і все буде вирішуватися на основі дій кандидатів у останні 10 днів до моменту голосування.

В цей час найбільш хвилююче питання для українських громадян – придушення проросійських сепаратистів та встановлення громадянського миру в країні. Кандидатів Ю.Тимошенко та С.Тігіпка часто звинувачують у особливих стосунках із російським керівництвом, тому в ситуації конфлікту з Росією ці політики зупинили ріст своїх рейтингів.

В той же час найбільш вдалі дії в боротьбі з сепаратистами проводить кандидат О.Ляшко, який половину свого часу проводить на Донбасі, особисто бере участь у затриманнях ватажків терористів, що викликає інтерес і підтримку виборців.

"Один лише допит самозваного міністра оборони чи формування батальону "Україна" можуть додати Ляшку кілька пунктів. Тому я не здивуюсь, якщо на підйомі патріотичної мобілізації в останні дні перед голосуванням до другого туру може потрапити не Тимошенко чи Тігіпко, а радикал Ляшко" - прогнозує експерт.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/338713.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua